Hirdetés

A Battlefield rajongókat nem nyűgözte le az idei Battlefest

|

A DICE több fronton is próbálkozott, de a rajongók többet vártak az év legnagyobb Battlefield eseményétől.

Hirdetés

Egészen november 27-ig tart a 2016-os Battlefest, az eseményhez kapcsolódóan pedig számos in-game relikviát és egyéb apróságot zsebelhetnek be a rajongók. A DICE úgy hirdette az eseményt, hogy 12 napnyi izgalom vár a játékosokra, ez azonban csak hellyel-közzel állja meg a helyét.

Mivel a Battlefest nem csak a Battlefield 1-hez kapcsolódik, a többi játékba is került tartalom, és ezen a fronton a DICE meghozott néhány érdekes döntést. Egy dupla xp-s mókával valószínűleg számos új embert lehetett volna átcsábítani, ez azonban csak a Battlefield 4-ben és a Hardline-ban elérhető, akárcsak több másik küldetés.

A Battlefield 1 játékosok kipróbálhatják a Hardcore és Fog of War játékmódokat, valamint két fegyverskint és egy battletaget zsákolhatnak be. Persze akciósan meg is vehetik a korábbi Battlefield címeket, hogy aztán ott tolják dupla tapasztalati pontért. Üzleti érzék, az van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)