Hirdetés

Battlefield 1 - megdöbbentő, mennyien próbálták ki a bétát

|

Számítottunk persze arra, hogy nagyon sokan részt vesznek majd a Battlefield 1 bétatesztjén, de ennél kevesebbet tippeltünk volna. Kétszer annyian próbálták ki a játékot, mint a The Divisiont, és az Overwatchot is sikerült felülmúlnia.

Hirdetés

Augusztus 31-étől szeptember 8-áig bárki, akinek volt egy elég erős PC-je, egy PlayStation 4 vagy Xbox One konzolja (és utóbbihoz Gold előfizetése), kipróbálhatta a Battlefield 1 Conquest és Rush játékmódját a Sinai Desert pályán.

A lehetőséggel az Electronic Arts adatai szerint összesen 13,2 millióan éltek, amivel ez lett az EA történelmének legnépszerűbb bétája. A The Divisiont 6 millióan, az Overwatch-ot 9,7 millióan próbálták ki, de ezek vadonatúj IP-k voltak, nem pedig egyébként is népszerű sorozatok új részei. Viszont ezzel együtt is kiváló ez a teljesítmény ez a BF1 részéről.

A béta alatt egyébként az Assault volt a legnépszerűbb kaszt, melytől 2%-kal maradt el a Scout és 9-cel a Support. A Medicet mindössze a játékosok 10 százaléka választotta, tankba, repülőbe vagy lóra pedig 11% spawnolt összesen.

28,9 millió alkalommal öltek közelharci fegyverrel, 13 milliószor vonatról, 23,8 millióan ütöttek el egy-egy katonát, és 62,2 millió gyilkosságot követtek el összesen lóháton ülve. A legkeményebb elite kaszt a Tank Hunter volt.

Mindezt alább megnézhetitek egy infografikán is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)