Hirdetés

Battlefield 1 megjelenés - októberben irány a front!

|

A Battlefield bejelentés végére a fejlesztők elmondták az egyik legfontosabb infót, ha a trailerből nem vettétek észre. De akkor miért is van két dátum?

Hirdetés

Túl sok választása nem volt a Battlefield 1 fejlesztőinek, miután már kiszivárgott a vélt megjelenési dátum. A srácok már megerősítették a pletykát, de nem teljesen úgy lesz az, ahogy korábban hittük.

Az október 18. majdnem stimmel, de akkor még csak az előrendelők ugorhatnak neki a játéknak. A többiek október 21-től indulhatnak majd csatába.

Természetesen az érdeklődőknek lesz lehetőségük kipróbálni a Battlefield 1-et az indulás előtt is. Az év második felében lesz majd publikus béta, amire a játék hivatalos oldalán lehet jelentkezni.

A leírás szerint a béta belépőn túl in-game tárgyakat, és exkluzív tartalmakat is kapnak majd az ott regisztráló Battlefield Insider tagok. Az előrendelői Hellfigther csomag történelmi hátteréről itt írtunk nektek egy kis fejtágító cikket.

A Battlefield 1 megjelenés tehát október 21-én várható PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. További információkat és videókat a játékról a következő hónapokban kapunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)