Hirdetés

Battlefield 1 - megvan a nyílt béta időpontja

|

Nincs már messze a nap, hogy mindnyájan lóháton suhanva lóbáljuk a kardot az ágyúk kereszttüzében. Jön a Battlefield 1 nyílt béta!

Hirdetés

A Battlefield 1 teljesen letaglózta a közönséget a májusi bejelentéskor, és azóta is a napot várjuk, hogy végre magunk is kipróbálhassuk az első világháború vérzivataros akcióját. Augusztus végén elérkezik a pillanat, hogy egy picit belekóstolhatunk a játékba.

A PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosok is beszállhatnak majd mókába augusztus 31-én. Ezen a napon mindenki letöltheti majd és kipróbálhatja a multiplayer verziót, azonban ha a Battlefield Insider oldalon bejelentkeztek, és kiválasztjátok a platformotokat még augusztus 21. előtt, akkor korai hozzáférést kaptok.

Hogy ez pontosan mit is jelent, azt még nem tudjuk, de azt igen, hogy a kipróbálható verzióban lesz Conquest és Rush mód is az új Sinai Desert térképen. A fejlesztők valószínűleg azért választották ezt a pályát mert itt lehet lovagolni és tankot vezetni is, jól demózza a multis lehetőségeket.

A korai hozzáférés érdekében erősen javasolt feliratkozni (azért azt a pár hírlevelet ki lehet majd bírni, egyébként le is lehet majd róla iratkozni később), de a szerver elég leterheltnek látszik, így ez eltarthat egy darabig.

Ti ki fogjátok próbálni a Battlefield 1 nyílt bétáját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)