Hirdetés

Battlefield 1 - ebben a gyűjtőiben nincs benne a játék

|

Nem valamiféle hibáról van szó, a Battlefield 1 Exclusive Collector's Edition valóban nem tartalmazza a Dice játékát.

Hirdetés

Nagyon furcsa üzleti húzással állt elő az Amazon, de hát biztosan ők tudják jobban, és tényleg akad majd olyan rajongó, aki úgy is meg akar venni egy Battlefield 1 gyűjtőit, hogy a dobozban nem találja meg a tényleges játékot sem lemez, sem pedig letöltőkód formájában.

Mindezért, vagyis a játék nélkül érkező Battlefield 1 Exclusive Collector's Editionért pedig nem kevesebb mint 130 dollárt (körülbelül 36 ezer forintot) kell lecsengetnie annak, aki mindenáron be akar szerezni egy egyébként tényleg impozáns csomagot, videojáték nélkül. Persze azért létezik olyan verzió is, amibe már a játékot is bepakolták, de ezért egészen pontosan 190 dollárt (53 ezer forintot) kell fizetni. A gyűjtőikben egyébként egy egészen pofás szobor, egy pakli kártya, egy felvarró, fémdoboz (ami játék nélkül különösen hasznos), egy textil poszter és egy postagalamb üzenet van, utóbbin találhatóak a DLC tartalmakat aktiváló kódok. 

Elsőre teljen őrült ötletnek hangzik a fenti, játék nélküli kiadás, de ha jobban belegondolunk, akkor lehetséges, hogy tényleg lesz rá igény. Például, ha valaki nem az Amazontól szeretné magát a játékot megrendelni, akkor is beszerezheti külön az Amazon-exkluzív gyűjtői csomag minden extráját. Ha még többre vágytok, akkor amúgy opció lehet nektek 220 dolláros (61 ezer forintos) Deluxe gyűjtői csomag, ami további DLC pakkokat, fegyvereket, járműveket és öt darab Battlepacket tartalmaz.

Szerintetek van értelme játék nélkül kiadni egy gyűjtőit? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)