Hirdetés

Battlefield 1 - koncepciós rajzon a francia DLC

|

A hivatalos Battlefield Twitter franciául buzdít arra, hogy készüljünk fel, ez pedig csak egyetlen dolgot jelenthet: közeleg a francia hadsereg a Battlefield 1-be.

Hirdetés

Az már korábban is világos volt, hogy a francia egységeket és az orosz haderőt csak később, egy-egy fizetős DLC formájában kapjuk meg a Battlefield 1-hez. Az előbbi megjelenése 2017 márciusában várható "They Shall Not Pass" címmel. 

Ezt vetíti elő a Battlefield Twittere is, amelyen felbukkant egy koncepciós rajz és egy francia felszólítás, a Soyez prêts, ami magyarul annyit tesz, hogy készüljünk fel: 

Hogy milyen érdekességeket rejt a kép (például milyen fegyverek vannak a katonáknál és mit tudunk eddig a DLC-ről), azt a népszerű videós, Westie összegezte az alábbi videóban: 

Pontos dátumunk továbbra sincs a They Shall Not Pass DLC-hez, de akik beruháztak egy Premium Passra, két héttel a többiek előtt juthatnak majd hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)