Hirdetés

Battlefield 1 - holnap bemutatkozik a kampány, itt egy kis ízelítő

|

Nem sokat hallottunk eddig a Battlefield 1 egyjátékos módjáról, de holnap (sok) minden kiderül.

Hirdetés

Battlefieldet leginkább a multi miatt érdemes venni, a DICE is arra fókuszál elsősorban. A Battlefield 4 sztorija nem sikerült valami jól, de most itt a lehetőség, hogy a következő résszel bebizonyítsák, ez is megy nekik.

A Battlefield 1 egyjátékos kampányában négy katonát irányítunk, akikről délelőtt hallottunk bővebben, de akkor is csak az ESRB-besorolás miatt. A fejlesztőcsapat alig árult el valamit a játék ezen szegmenséről, de holnap, kevesebb mint egy hónappal a vége előtt végre csak erre fókuszálnak. Láthatjuk az első előzetest, illetve alighanem magukat a főszereplőket is.

Nagyon-nagyon szeretnénk, hogy jó legyen. A kampány két küldetését egyébként az EA Access vagy Origin Access előfizetők ingyen kipróbálhatják október 13-ától.

A játék október 21-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)