Hirdetés

Battlefield 1 - ezt a 4 karaktert irányítjuk majd a kampányban

|

A játék besorolásáért felelős szervezet hozott nyilvánosságra olyan részleteket a Battlefield 1 kampányából, amiket a DICE eddig nem árult el a játékosoknak.

Hirdetés

A Battlefield 1 bétájában már belekóstolhattunk a többjátékos módba, sokan azonban nemcsak erre, hanem a sztori módra is kíváncsiak, amely a jelek szerint nem egyetlen katona szemszögéből mutatja majd be a háború borzalmait.

A játék életkor-besorolását végző szervezet, az ESRB munkatársai már végigtolták a játékot, melynek M (mature) besorolását az alábbiakkal indokolták:

Ez egy belső nézetes lövöldözős játék ami több különböző helyszínen játszódik az első világháborúban. A játékos végighalad a történeten, közben pedig olyan karakterek bőrébe bújik, mint egy repülőgép pilóta, egy tankot irányító csapat tagja, egy lázadó harcos és egy futár. A karakterek puskákat, gépfegyvereket és gránátokat használnak, hogy megöljék ellenségeiket a frenetikus, valóságos harcban. A csatában puskaropogás, fájdalmas kiáltások és robbanás hallatszik. Néhány jelenetben lángszórós katonák is feltünnek, majd lángoló katonák sikolya hallatszik. Fröcsög a vér, ha az ellenfeleket eltaláljuk, az egyik jelenetben egy csata után vér és hullák láthatóak a vízparton. A dialógusokban megjelenik a "f**k szó.

A Battlefield 1 október 21-én jelenik meg PC, Xbox One és PS4 platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)