Hirdetés

Battlefield 1 - csodaszép fegyverskineket szerezhetsz a kampányban

|

A Battlefield játékokat sosem az egyjátékos részéért vásárolták a játékosok, viszont a legújabb résznél kapunk egy kis ösztönzést, hogy szembeszálljunk a gép irányította ellenséggel

Hirdetés

Nem csak a kritikusok imádták az első világháborúba ültetett Battlefield-et, a kasszáknál is remekül teljesített. A többség természetesen a többjátékos móka miatt ruházott be a játékba, viszont a kampányra se lehet sok rossz szavunk. A DICE úgy motiválja a játékosokat az egyjátékos rész végig játszására, hogy azzal fegyverskineket is feloldhatunk.

Persze egy szimpla végigjátszás nem elég, a játékosnak minden pályán meg kell találnia az összegyűjthető kézikönyveket, és csak ezután tudhatja magáénak a lentebb látható 6 darab fegyver- és 1 járműkinézetet.

Nektek valamelyik skin meghozta a kedvetek a kampányhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)