Hirdetés

Battlefield 1 - ilyen lesz a sztori öt küldetése

|

A DICE részletezte, mit várhatunk a Battlefield 1 egyjátékos kampányának öt missziójától.

Hirdetés

A Battlefield 1 sztorimódja során négy katona történetét ismerhetjük meg. Minden egyes misszió más helyzetbe, más területre visz minket, amitől már önmagában izgalmasabb az egész, mint bármely korábbi Battlefield játék egyjátékos módja.

A fejlesztőcsapat most összefoglalta röviden, hogy a kampány öt küldetése miről fog szólni. A küldetések nevét nem most látjuk először, májusban kiszivárgott a lista, amin pontosan ugyanezek a címek szerepelnek. Ugyanakkor az EA és Origin Access előfizetők számára ingyen kipróbálható két küldetés közül csak az egyik látható alább, a másik, a Storm of Steel nincs feltüntetve. Ha bármit elárulnak erről, szólni fogunk, viszont ezekre biztosan számíthatunk:

Friends in High Places - A britek és a németek légi összecsapásának részeseként izgalmas ütközetekben vehetünk részt, és megismerhetjük egy barátság történetét.

Nothing is Written - A Közel-Kelet sivatagaiban arab törzsek lázadnak fel az Ottomán Birodalom ellen. Beduin harcosként, Arábiai Lawrence oldalán, lóháton és karddal kell felvennünk a harcot a technológiailag feljettebb ellenféllel szemben.

Through Blood and Mud - 1918 őszén a brit haderők megrohamozták a franciaországi Cambrai városát. Mi egy megbízhatatlan Mark V tank legénységének tagjaként próbálhatunk előretörni, és megtanulhatjuk, hogyan dolgozhatunk csapatban. 

Avanti Savoia - Az Alpokban Olaszország az Osztrák-Magyar Monarchia seregeivel küzd, de a havas hegyekben egyikük sem tud diadalmaskodni. Mi azért mégis megpróbálhatunk olasz színekben bevenni egy fontos erődött.

The Runner - A britek hajókkal és több mint félezer emberrel készülnek megrohamozni az ottománok földjét. Futárként élhetjük át a partraszállá élményét, miközben a feladatunk kulcsfontosságú üzeneteket kézbesíteni. 

Egy kicsit persze fájó, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia ellenség, de legalább érezzük, mit élnek át a németek minden egyes második világháborús játék megjelenésekor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)