Hirdetés

Battlefield 1 - mennyire pusztítható a környezet?

|

Lerombolhatók az épületek? Átalakítható a talaj? Ha igen, mennyire? Erre kapunk választ egy videóból.

Hirdetés

Javában zajlik a Battlefield 1 zárt bétája, és ahogy újabb embereket engedett be, a DICE eltörölte a titoktartási kötelezettséget is, így áradhatnak a videók, képek, információk. 

A főleg Battlefield videóiról ismert Jackfrags azt próbálta ki, mit tud és mit nem tud lerombolni a játékban. A fenti videóban láthatjátok, hogy a megfelelő fegyverrel instant lövészárkokat hozhatunk létre, lebonthatunk komplett épületeket, egy tankkal letarolhatjuk az akadályokat, viszont annak érdekében, hogy az elfoglalni kívánt pont felé haladó támadó katonák ne legyenek túl könnyű célpontok, néhány fal fennmarad, még ha öt tankkal is megyünk rájuk. Nincs ezzel semmi gond, sőt. A játék még alfa állapotban van, de a rombolás mértéke várhatóan már nem fog változni.

A Battlefield 1 egyébként továbbra is lenyűgöző, és ugyanúgy várjuk az októberi megjelenést, mint eddig - ha nem jobban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)