Hirdetés

Battlefield 1, Mafia III - 2016. októberi játékmegjelenések

|

Megérkeztünk az őszi szezon csúcspontjához, rengeteg játék jön, és nagyon sok köztük olyan, amit régóta várunk. Mafia III, Gears of War 4, Battlefield 1, Civilization VI, Titanfall 2 és sok más az októberi kínálatban.

Hirdetés

Vegyetek magatokhoz némi popcornt és üdítőt, mert az ehavi lista hosszú lesz. Közel 40 játékot várunk a hónapban, ráadásul némelyik gyűjtemény, úgyhogy ha egy nap csak egyet próbálnánk ki, november közepéig sem végeznénk. Mostantól az év (vagy legalábbis a szezon) végéig minden hétre jut legalább egy ütős cím; jövő héten a Mafia III, azt követően a Gears of War 4, majd a Battlefield 1, a Titanfall 2, a Call of Duty: Infinite Warfare, a Dishonored 2, a Watch Dogs 2, a Final Fantasy XV és végül a Dead Rising 4 miatt rohanhatnak boltba a gamerek világszerte. Először az októberi megjelenéseket láthatjátok, de összeszedtünk mindent a teljes negyedévre, hogy tudjátok, mire érdemes félretenni vagy mit fogtok felírni a karácsonyi listára. Ha kihagytunk valamit, tegyétek hozzá kommentben.

2016. októberi játékmegjelenések

Aragami - október 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Korábban Twin Souls: The Path of Shadows néven készült, de Aragami lett a végleges címe. A Lince Works lopakodós  játékában egy természetfeletti képességekkel rendelkező nindzsát irányíthatunk.

Shu - október 4. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita

Egy aranyos, hangulatos és szép platformer. 

Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today - október 4. - PlayStation 4, Xbox One

A tavaly PC-re megjelent és jó értékeléseket kapott, disztópikus világban játszódó point-n-click kalandjáték a hónapban konzolokra is megjelenik. Kicsit sötét, kicsit negatív hangulatú - ha ilyenre vágytok, próbáljátok ki.

Warhammer: The End Times - Vermintide - október 4. - PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Akár jelentős siker is lehetett volna, de végül nem tudott befutni a Left 4 Deadre hajazó kooperatív akciójáték. A fejlesztők életben tartották, de az utóbbi két hónapban nagyon megzuhant a népszerűsége. Most, a régóta esedékes konzolos megjelenéssel nőhet a közönség, és talán a PC-sek is visszatalálnak hozzá.

Atari Flashback Classics: Volume 1-2 - október 4. - PlayStation 4, Xbox One

Két gyűjtemény a legjobb Atari játékokból. Asteroids, Breakout, Warlords, Centipede - összesen száz klasszikust játszhatunk újra modern konzolokon.

Mortal Kombat XL - október 4. - PC

A Mortal Kombat XL régóta esedékes PC-s változata végre jön, javít az online többjátékos élményen, és magával hozza a Kombat Pack 2 négy új karakterét, akiket persze külön is beszerezhetünk. Patch-et azért az eredeti változat tulajai is kapnak, érdemes lesz letölteniük.

Syndrome - október 6. - PC, Linux, PlayStation 4, Xbox One

A Camel 101 belső nézetes, sci-fi kalandjátékában egy csillaghajón kell túlélnünk a borzalmakat, és rájönni, mi okozta a legénység halálát. Valószínűleg a rengeteg vérszomjas szörny, de ez csak egy tipp. Több eseményen is díjra jelölték, mindenképp érdemes megnézni, ha nincs ellenetekre a borzongás.

Mafia III - október 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Új korszak, új főszereplő, új helyszín. A Mafia sorozat visszatér, és a harmadik rész sok elemében eltér majd a korábbi részektől. Ez nem feltétlenül baj, de egyelőre megoszlik a rajongók véleménye. Ami biztos, hogy egy akciódús, izgalmas, hangulatos akciójátékot kapunk, melyben a bosszúszomjas Lincoln Clay-t irányítva vehetjük át a hatalmat a New Orleansről mintázott New Bourdeaux felett társaink, Cassandra, Burke és a Mafia 2-ből ismert Vito segítségével. 

Ride 2 - október 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Milestone továbbra is motoros játékokban utazik, még mindig lényegében egyeduralkodóként. A Valentino Rossi The Game kiemelten jó lett, és a Ride 2-től is azt várjuk, hogy ne csak elődjét szárnyalja túl, hanem új sztenderdet állítson fel a konkurencia számára. 12 játékmódban, több mint 30 pályán 170-nél is több motort hajthatunk, amiket kívül-belül módosíthatunk. A hónapban jön még a Moto Racer 4 is, ami a valóságtól elrugaszkodottabb lesz,  úgyhogy nem biztos, hogy fair a Milestone játékával szembeállítani, de meglátjuk, mi sül ki egyikből és másikból.

WRC 6 - október 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A tavalyi WRC játék nem lett rossz, a Motorcycle Club után sokkal gyengébbet vártunk a Kylotonntól. Ha a DiRT Rallyt nem is fogja megszorongatni, a WRC 6 hivatalos ralijátékként még teljesíthet jól.

Paper Mario: Color Splash - október 7. - Wii U [Előrendelés]

A szerepjátékos Paper Mario sorozat új részébe keveredett egy kis Splatoon is - a papírmarióval Prism Islandet kell újraszíneznünk, és kideríteni, hova tűntek a színek. A Nintendo ritkán lő mellé, de két Paper Mario játékkal pont sikerült- reméljük, a mostani részben nem kell csalódni.

Metal Gear Solid V: The Definitive Experience - október 11. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az alapjáték, a Ground Zeroes prológus és minden DLC - ezt kínálja a Metal Gear Solid V összefoglaló csomagja

Duke Nukem 3D: 20th Anniversary Edition World Tour - október 11. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Duke Nukem 3D huszadik évfordulójára készülő csomagban szerepel a játék újrakevert változata, melyet 1996-os látvánnyal is játszhatunk. Kapunk egy új epizódot is, amit az eredeti epizódok készítői raktak össze.

Gears of War 4 - október 11. - PC, Xbox One [Előrendelés]

Marcus Fenix besegít, de az új Gears of War játék már egy új nemzedékről szól. Fia és társai egy eddig nem ismert ellenféllel néznek szembe. 

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration - október 11. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Sokat kellett várni rá a PS4-eseknek, de megérte: a Rise of the Tomb Raider egy speciális kiadásban érkezik hozzájuk. A csomagban minden DLC megtalálható, köztük két új, a Blood Ties és a Lara's Nightmare, amik a Croft birtokra visznek minket. Az összefoglaló kiadás PC-re és Xbox One-ra is jön, de egyértelműen a PS4 tulajok lehetnek a legboldogabbak

Manual Samuel - október 11. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A kalandjáték főszereplője, az elkényeztetett gazdag gyerek, Samuel elhunyt, de üzletet kötött a Halállal: ha még egy teljes napot túlél úgy, hogy mindent ő maga végez (a légzéstől a vezetésen át a munkáig), visszatérhet az életbe. 

WWE 2K17 - október 11. - PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One [Előrendelés]

Új funkciókkal tér vissza idén a pankrációs WWE 2K sorozat, melyben már a kulisszák mögött is összecsaphatunk vetélytársainkkal. 

Dragon Quest Builders - október 11. - PlayStation 4, PlayStation Vita [Előrendelés]

Kellett a Minecraftnak egy vetélytárs, és a Square Enix jelentkezett. A Dragon Quest sorozat spin-offjában újra kell építenünk a Dragonlord (Sárkányúr?) által elpusztított világot.

GoNNER - október 12. - PC, Mac, Linux

Ha egy kemény 2D-s platformerre vágytok, ezt csekkoljátok.

Shadow Warrior 2 - október 13. - PC

Nagyon jó volt, hogy a Shadow Warrior sorozat visszatért, és még jobb, hogy egy teljes értékű résszel folytatódik. A Flying Wild Hog játékában öt évvel az első rész után járunk, de ugyanúgy démonokat kell vadásznunk, miközben hallgathatjuk a főszereplő vicces beszólásait. A négyfős kooperatív játék lehetősége és a nyitott világ sokat dob a hangulaton.

Moto Racer 4 - október 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az Artefacts Studios most érezte úgy, hogy ideje újraéleszteni a régóta pihenő Moto Racer sorozatot. A játék abszolút árkádos lesz, aszfalton és off-road versenyezhetünk motorokkal, kihívásokat teljesíthetünk, vagy összecsaphatunk másokkal online. Külön kiemelendő, hogy egy GeForce 8800 GTS és egy Intel Core 2 Duo E6550 is elég hozzá. 

Skylanders Imaginators - október 16. - PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U [Előrendelés]

A Skylanders sorozat idei részének nagy újítása a kristályok bevezetése, melyekkel teljesen saját skylandereket állíthatunk össze. Az sem mellékes, hogy Crash Bandicoot cameózik.

Batman: Return to Arkham - október 18. - PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Nyárra ígérték, de mivel nem felelt meg a kiadó elvárásainak, elhalasztották az első két Batman: Arkham játék felújított változatát tartalmazó csomagot. A problémákat - elvileg - kijavították, úgyhogy a hónap második felében újra bevehetjük a bűnözőkkel teli elmegyógyintézetet vagy a teljes lezárt városrészt.

LEGO Harry Potter Collection - október 18. - PlayStation 4

Már a LEGO játékok újrakeverése is elkezdődött. Elsőként a LEGO Harry Potter sorozat két részét játszhatjuk újra, valamiért jelen állás szerint csak PlayStation 4-en. Szebb fényekre számítsatok, meg talán a játékmenet is gördülékenyebbé válik.

Battlefield 1 - október 21. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Az év egyik legjobban várt játékát három hét múlva üdvözölhetjük. A Battlefield 1 természetesen multiban lesz nagyon erős, de minél többet hallunk az egyjátékos kampányról, annál izgalmasabbnak tűnik. Nagyon szorítunk, hogy minden rendben legyen - kevés első világháborús játékot kaptunk, és még kevesebb volt az, amire jó érzéssel emlékszünk vissza.

Sid Meier's Civilization VI - október 21. - PC [Előrendelés]

Az űr után visszatér a Földre a Civilization sorozat. A hatodik rész főleg az ötödik elemeit fejleszti tovább. Városainkat körzetekre bonthatjuk, építhetünk a határon kívülre, és sok mindenen finomítottak, hogy egészében jobb legyen az élmény. Reméljük, a változásokat értékelni fogják a rajongók, és új érdeklődőket is sikerül találni.

Dragon Ball Xenoverse 2 - október 25. - PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Viszonylag régóta tudjuk, hogy folytatódik a Dragon Ball Xenoverse, az első rész ugyanis meglepően nagy sikert aratott. Játékmenet tekintetében ugyanazt kapjuk, mint a legutóbb, viszont több közösségi térrel találkozhatunk, és ott több lesz a tennivaló is. Az, hogy milyen fajú karaktert készítünk, nagy szerepet játszik, döntéseket kell hoznunk a sztori folyamán is.

Dark Souls III: Ashes of Ariandel - október 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Dark Souls III DLC-jével tovább kínozhatják magukat azok, akik csak kemény munkával szeretnek sikert elérni. Ariandel havas területein új kihívások várják őket.

Just Dance 2017 - október 25. - PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U [Előrendelés]

Lesz tánc. Új dalok, új funkciók jönnek, de épp csak annyi, amennyi kell. Közeleg a karácsony, hangolódjunk mindenki kedvencével:

Farming Simulator 17 - október 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

A Farming Simulator sorozat idei részének meg kell mutatnia, hogy nem győzheti le egy rivális: hamarosan jön ugyanis a Pure Farming 17: The Simulator, amit a készítői a legjobb farmszimulátornak szánnak. A 16 fős co-op jó kezdetnek, csak aztán kifogástalan legyen a minőség.

Titanfall 2 - október 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Érdekes, hogy a Call of Duty nagy riválisának a Battlefield 1-et tartják, holott a Titanfall 2-vel sokkal több közös jellemzőt hordoz. Falon futkározás, szűkebb arénák, pörgős meccsek: ez a Respawn játékában és az Infinite Warfare-ben is megvan, miközben a BF1 pont ennek az ellentétét kínálja. A sorozat második részében egyébként már egyjátékos mód is helyet kapott, mely titán és pilóta kapcsolatát mutatja be. Még akár az is jó lehet.

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - október 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Új The Elder Scrolls játék még nem jön, de a Skyrimet nyolcvanadszorra is végigjátszhatjuk felújítva. És miért ne tennénk... Akinek PC-n az alapjáték és az összes DLC megvan, a felújított kiadást ingyen letöltheti, az Xbox One-osok pedig modokból válogathatnak.

World of Final Fantasy - október 28. - PlayStation 4, PlayStation Vita

Csapong a Final Fantasy sorozat - a Final Fantasy XV érkezését mobilon és konzolon is előkészíti a Square Enix. A World of Final Fantasy kicsit visszanyúl a széria gyökereihez, aranyos kinézetű karakterekkel csépelhetjük egymást körökre osztott csaták során. 

Yomawari: Night Alone - október 28. - PC, PlayStation Vita

Az izometrikus nézetű kalandjátékban egy kislány eltűnt nővére után kutat, miközben mindenhonnan gonosz szellemek leselkednek rá.

2016. novemberi játékmegjelenések

SteamWorld Collection - november 1. - PlayStation 4, Wii U

Super Dungeon Bros - november 1. - PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One

Owlboy - november 1. - PC

Call of Duty: Infinite Warfare - november 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - november 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Football Manager 2017 - november 4. - PC [Előrendelés]

Dishonored 2 - november 11. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Trails of Cold Steel II - november 11. - PlayStation 3, PlayStation 4

Watch_Dogs 2 - november 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Planet Coaster - november 17. - PC

Assassin's Creed: The Ezio Collection - november 17. - PlayStation 4, Xbox One

Killing Floor 2 - november 18. - PC, PlayStation 4

Pokémon Sun / Pokémon Moon - november 23. - Nintendo 3DS [Sun előrendelés/Moon előrendelés]

Final Fantasy XV - november 29. - PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier - november - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, iOS, Android

Cartoon Network: Battle Crashers - november - PlayStation 4, Xbox One, Nintendo 3DS

2016. decemberi játékmegjelenések

Gravity Rush 2 - december 2. - PlayStation 4 [Előrendelés]

Steep - december 2. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Super Mario Maker - december 2. - Nintendo 3DS

Dead Rising 4 - december 6. - PC, Xbox One [Előrendelés]

The Last Guardian - december 7. - PlayStation 4 [Előrendelés]

Super Mario Run - december - iOS

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)