Hirdetés

Battlefield 1 - heti medálok ösztönöznek a játékra

|

A Battlefield 1 rendszerében minden héten új medálokért harcolhatsz, melyek a dicsőségen kívül XP boostot is kínálnak.

Hirdetés

Aki játszott már a Battlefield 1 bétájával az nagyjából tudja, hogy hogyan is működik a rendszer, de a DICE egy kicsit tisztába tette a medálok működését. Minden héten lesz ötféle teljesíthető kihívás, amelyekért busás jutalmat kapunk.

A lényeg, hogy minden heti frissítésnél felkerül majd egy adag választható medál. Kiszemeljük a nekünk tetszőt, és utána a rendszer a meccseink során követi majd, hogy hogyan is állunk az adott kihívással. Egy medál teljesítése egy többlépcsős küldetéssorból áll. Úgy kell elképzelni, hogy például lőj le 40 embert egy kis pisztollyal, aztán élessz fel 10 csapattársat, és így tovább.

A medálok között lehet majd váltani, de a rendszer csak az éppen aktív kihívást követi majd. Minden medált maximum százszor lehet teljesíteni egy héten. A jutalmunk egy meglehetősen súlyos XP boost lesz, aminek erőssége egyre fokozódik, minél több kihívást gyűrünk le.

Egyes medálok meglehetősen egyszerűek, és alapvetően egy adott kasztra fókuszálnak, de az olyanokhoz, mint például a Legion of Glory több szerepkörben is tapasztalt katonának kell lennünk. Lesz miért küzdeni a harcmezőn.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)