Hirdetés

Battlefield 1 - minden, amit a nyílt bétáról tudnod kell

|

A héten bárki ingyenesen kipróbálhatja majd a Battlefield 1-et a nyílt béta keretében. Dátum, pálya, egyéb részletek - minden, amit érdemes észben tartani.

Hirdetés

Az év egyik legjobban várt játéka, a DICE és az Electronic Arts idei legnagyobb dobása a Battlefield 1, melyet játékosok milliói várnak világszerte. A világháborús téma iránt sokan ki vannak éhezve, azzal pedig, hogy a játék a második helyett az első világháborút dolgozza fel, teljesen új élményeket, lehetőségeket kapunk. Alább minden, a bétával kapcsolatos kérdésre választ találhattok.

Mikor kezdődik a Battlefield 1 nyílt béta?

A Battlefield 1 nyílt béta hivatalosan augusztus 31-én, szerdán indul, és várhatóan szeptember 8-ig tart. Aki feliratkozott a hírlevélre, és ezzel Battlefield Insider taggá vált, egy nappal előbb, már 30-án elkezdhetett játszani. Ők levélben kaptak egy kódot.

Milyen platformon játszható?

A bétában a PC-sek, az Xbox One-osok és a PlayStation 4-esek egyaránt részt vehetnek. A letöltéshez instrukciókat itt találhatsz.

Mi a Battlefield 1 gépigénye?

A Battlefield 1 béta PC-s gépigénye még nem ismert, de várhatóan a Star Wars Battlefront gépigényének közelében lesz, melyet itt láthattok

Xbox One-on szükséges Xbox Live Gold a játékhoz, de PlayStation 4-en nem kell PlayStation Plus tagnak lenni.

A béta 6 GB-ot foglal Xbox One-on, 6,5 GB-ot PS4-en és kb. 8 GB-ot PC-n.

Mit lehet kipróbálni a nyílt béta alatt?

A Battlefield 1 nyílt béta során egy pálya, a Sinai Desert, és két játékmód, a Conquest és a Rush próbálható ki.

A Conquest 64 fővel játszható, és lovak, repülők, egy hatalmas, páncélozott vonat is használható benne. A feladat pontok elfoglalása és védelmezése.

A Rush egy 24 fős mód, ahol a támadóknak a védők telegráf állomásait kell megsemmisítenie, amikkel légi támogatást hívnak be. Az ezekhez letett robbanószereket a védők hatástalaíthatják. Ha egy szektorban mind elpusztul, a védők egy másikhoz vonulnak vissza.

Homokviharokra, erős szélre lehet számítani.

Mikor jön a teljes játék?

A Battlefield 1 megjelenési dátuma október 21.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)