Hirdetés

Battlefield 1 - elindult a nyílt béta, töltsétek gyorsan!

|

Pár perce hivatalosan is kezdetét vette a Battlefield 1 nyílt bétája minden platformon.

Hirdetés

Tegnap azon szerencsések, akik egyszerre Battlefield Insiderek és kaptak is kódot, már elkezdhettek játszani a Battlefield 1 nyílt bétájával. Mától mindenkinek lehetősége nyílik beszállni a mókába, minden platformon, természetesen teljesen ingyen.

Kód nem kell hozzá, csak a következőt kell tenni:

Battlefield 1 PC nyílt béta letöltés

Nyissátok meg az Origin klienst, regisztráljatok, ha még nincs fiókotok (ingyenes), majd a Free Games szekciónál a Demos and Betas résznél találjátok meg a Battlefield 1 nyílt bétáját.

Battlefield 1 PS4 nyílt béta letöltés

Gépről, böngészőből nyissátok meg ezt a linket, majd kattintsatok az Add to Basket gombra. A béta ezután bekerül a bevásárlókocsiba, és ha a Proceed to Checkout gombot választjátok, hozzáadódik könyvtáratokhoz. Ezután már csak le kell tölteni a Download to PS4 gombra kattintva.

PS4-en pedig keressetek rá a PlayStation Store alkalmazásban. 

Battlefield 1 Xbox One nyílt béta letöltés

Böngészőből kattintsatok ide, majd bejelentkezés után a Beszerzés gombra. A felugró ablakban szintén válasszátok a Beszerzést. Ezután ha a One-otok készenléti állapotban van, a letöltés automatikusan elindul, ha pedig nem, kapcsoljátok be, és menni fog.

Xbox One-on keressétek meg az Xbox Store-ban.

Minden egyéb, amit a bétáról tudni kell, itt található. Jó játékot kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)