Hirdetés

Battlefield 1 - íme az összes fegyver az E3-as demóból

|

Újabb felvételek láttak napvilágot a Battlefield 1 néhány héttel ezelőtti bemutatójáról, amiben egy videós egyesével végigvette, milyen fegyverekkel találkozhattak, akik kipróbálták az EA Play alatt a játékot.

Hirdetés

Könnyen gondolnánk, hogy a Battlefield 1 kis szeletéből, amit az EA Play alatt mutattak meg nekünk, már annyi játékmenetet láttunk, hogy több videót már nem érdemes megnézni róla. Ez szerencsére nem teljesen igaz, bár Arekkz legújabb felvételeit nem a folyamatosan pörgő akció miatt fogjuk végigülni.

A videós ugyanis nem sajnálta az értékes demóidőt és csapattársai életét megkeserítve úgy döntött, egy csendesebb sarokban álldogálva végigmegy az összes fegyveren, ami kipróbálható a demóban. A shotgunoktól a mesterlövészpuskákon át egészen a géppuskákig mindegyik eszközt kézbe vette, hogy megmutathassa, hogyan néznek ki, hogyan viselkednek és milyenek lettek a fegyverhangok, amikre olyan büszke a csapat. Ráadás infóként még a fegyverválasztó képernyőt is megmutatja minden fegyver kipróbálása előtt, ahol néhány érdekes statisztikát is láthatunk az egyes fegyverek tulajdonságairól és erejéről.

Nektek hogy tetszik eddig a felhozatal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)