Hirdetés

Battlefield 1 - íme az összes pálya és játékmód

|

A DICE bejelentette, hány pályával és játékmódal indul el a Battlefield 1, illetve mire számíthatunk ezek kapcsán.

Hirdetés

A Star Wars Battlefront esetében a legtöbben azt hozták fel hibának, hogy kevés a tartalom, és ennek függvényében különösen sérelmezték a játék Season Passának magas árát. Tény, hogy hosszútávon élvezetes csak a DLC-kkel együtt lesz, 35 ezer forintot egy játékért kifizetni pedig már nagyon necces, még ha nem is egy összegben fizetünk.

A Battlefield 1 kilenc pályával indul, egy pedig később, ingyenes DLC formájában kerül be. Ezeken kezdetben 6 játékmódot játszhatunk. A felhozatal a következőképp néz ki:

Battlefield 1 pályák

Ballroom Blitz - Egy francia kastély, melynek báltermeiben és kertjében is zajlik a harc.

Argonne Forest - Bunkerekkel, lövészárkokkal tűzdelt erdő, ahol a gyalogosoké a főszerep.

Fao Fortress - Az ottomán erők csapnak össze a britekkel dűnék között, erdőkben, és egye erődnél.

Suez - A Szuezi-csatornánál, a sivatagban és a tengerparton próbálhatjuk megszerezni a hatalmat az első világháború kulcsfontosságú helyszínén. 

The St. Quentin Scar - Észak-Franciaországban a német és a brit hadsereg feszül egymásnak egy kis faluban. (Ez szerepelt a zárt alfában.)

Sinai Desert - Egy hatalmas sivatag és egy kisebb település alkotja. Az izgalmakat egy páncélozott vonat fokozza. (Ezt meg a nyílt bétában játszhattuk.)

Amiens - A francia városban tereken, szűk utcákban és hidakon vívhatunk annak elfoglalásáért.

Monte Grappa - Az Alpokban hegyi erődökért zajlik a csata, melyekből légvédelmi ágyúkkal tüzelve biztosíthatjuk, hogy a légierő ne jelentsen veszélyt ránk. Az Osztrák-Magyar Monarchia egységei az olaszok ellen.

Empire's Edge - Az adriai partoknál, egy mediterrán falu környékét vehetjük be.

Battlefield 1 játékmódok

Conquest - Hagyományos területfoglalósdi, az a csapat nyer, aki zónák elfoglalásával több pontot szerez, vagy előbb éri el a limitet.

Domination - Hasonló a Conquesthez, csak kevesebb ponttal, kisebb pályarészeken.

Operations - Sorozatban több pályán kell szektorról szektorra haladva a támadóknak áttörnie a védők vonalát, a védőknek pedig értelemszerűen megakadályozni ezt.

Rush - A támadók feladata telegramok elpusztítása, a védőké pedig az, hogy ezek segítségével légitámogatást kérjenek.

War Pigeons - Galambok segítségével hívhatunk légicsapást, azonban a madarakat először be kell fogni. Véletlenszerűen jelennek meg a pályán, előbb kell elérnünk hozzájuk, mint az ellenfél.

Team Deathmatch - Menj és lőj, ennyi a lényeg.

Hogy tetszik a kínálat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)