Hirdetés

Battlefield 1 - érdemes folyamatosan szervert váltani

|

Egy furcsa bug miatt a karakterünk nem fejlődik a Battlefield 1-ben. Mutatjuk a trükköt, amivel ki tudjátok játszani a szervereket érintő problémát, amíg a DICE ki nem javítja a dolgot.

Hirdetés

A Battlefield 1-ben rengeteg különböző módon fejleszthetjük a karaktereinket. Az egyik ilyen rendszer a karakterosztályok fejlesztése, aminek köszönhetően minél többet játszunk az adott osztállyal (mondjuk Assault), annál jobb fegyvereket és kiegészítőket kapunk hozzá.

Redditen többen is arról számoltak be, hogy hiába játszottak hosszú órákat ugyanazzal a kaszttal, egyszerűen nem kapták meg az új cuccokat, pedig az első pár szinten pár meccs alatt túl tudnánk lendülni. Mint kiderült, a hibát egy furcsa bug okozza, ami akkor lép fel, ha ugyanazon a szerveren maradunk. Ilyenkor csak az első kör ér pontot, ezt követően semmi sem történik.

A DICE egyik producere meg is köszönte a játékosoknak, hogy fényt derítettek a problémára, és azt ígérte, mihamarabb orvosolják azt. Addig is érdemes minden kör után kilépni és egy másik szerverre csatlakozni. Nyilván a Rush játékmód esetén elég zavaró lehet, ha folyton ugyanarra az oldalra kerülünk be, de inkább ez, mint hogy ne kapjunk semmit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)