Hirdetés

Battlefield 1 - profi eszközökkel oszthatod meg legjobb élményeidet

|

A Battlefield 1 néhány elég fejlett kamerakezelési eszközt is a kezünkbe ad, hogy a trailerekhez hasonló moziszerű videókkal és képekkel mesélhessünk multis kalandjainkról.

Hirdetés

A Battlefield 1 kapcsán a legtöbben érthető módon az olyan nagyobb dolgokat várják, mint az egyjátékos kampány, de a DICE az apróságokra is odafigyelt. Nemrég egy érdekes blogbejegyzésben a spectator módról meséltek.

Illetve nem kis részben átadták a szót a BF-közösségben aktív videósoknak, akik már most lehetőséget kaptak, hogy teszteljék a beépített megoldásokat. A spectator mód pedig tényleg elég fejlett lesz, ugyanis egyes katonák vagy járművek követése mellett kiválaszthatunk fix pozíciókat is, ahonnan szemlélni szeretnénk a Battlefield 1 csatáit. Ezeket megjegyzi a játék, így váltogathatunk is mentett kameráink között is, hogy mindig a legjobb szögből lássuk az akciót.

A kamerák helyzete mellett olyan különleges beállítási lehetőségeket is kaphatunk, mint a kamera látószöge, vagy a mélységélesség, aminek kapcsán biztos előnyben lesznek, akik a valóságban is fényképeznek. Ezek mellett a készítők egy kis Instagram-életérzést is csempésztek a Battlefield 1-be, ugyanis különböző filtereket is használhatunk.

Ti kísérleteztek majd a kreatív eszközökkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)