Hirdetés

Világszerte lehaltak a Battlefield szerverek

|

Nem hogy játékhoz csatlakozni nem lehet, de minden játékos szintje nullázódott is. Egyelőre nem kell aggódni, ha szerencsénk van, nem veszett el semmi.

Hirdetés

Idén meglepő módon a Steam adta meg magát látványosan, az Xbox Live és a PlayStation Network esetében csak apró problémák fordultak elő, és minimális ideig voltak érzékelhetők.

Úgy látszik, a Battlefield 1 szerverei a következők. Az utóbbi egy órában rohamosan megugrott a jelentések száma a DownDetectoron, és valószínűleg ti is tapasztaltátok, hogy nem tudtok csatlakozni, vagy nem jól jelzi ki a játék a szinteteket. A kommentek alapján a leállás az egész világot érinti, Amerikából, Afrikából és Európából is írtak a kommentelők. Sem az EA Support, sem a Battlefield Twitter oldalán nincs még semmi kapcsolódó tweet, de reméljük, dolgoznak rajta.

Más játéknál, szolgáltatásnál is tapasztaltok fennakadást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)