Hirdetés

Battlefield 1 - már nincsenek messze a jelszavas szerverek

|

Sokan kérték már, hogy bekerüljön a játékba ez a funkció, a Dice csapata pedig meghallgatta a rajongókat.

Hirdetés

A Battlefield 1 továbbra is nagy siker a sorozat rajongóinak körében, a Dice pedig természetesen folyamatosan újabb tartalmakat ad hozzá DLC-ken keresztül. Szerencsére nem csak új kontent, de új feature-ök is bekerülnek, ilyen lesz többek között az is, hogy hamarosan jelszóval láthatunk el szervereket.

Egy rajongó a Twitteren kérdezte meg a játék producerét, Ali Hassoont arról, hogy mégis mikor számíthatunk erre az újdonságra, Hassoon pedig azt válaszolta, hogy már nagyon közel van, persze előbb lehet, hogy még tesztelni kell a Community Test Environmentben (CTE).

Ez azért is érdekes, mert a DICE hivatalosan még nem jelentette be a CTE-t a Battlefield 1-hez (a Battlefield 4 és a Hardline esetében néhány hónapot kellett várni, mire ezek elindultak), szóval úgy tűnik, hogy a közeljövőben azt is elindítják.

Ti milyen feature-öket hiányoltok a játékból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)