Hirdetés

Battlefield 1 - egy rövid részlet az egyik küldetésből

|

A DICE most rákapcsolt, folyamatosan szórja az anyagokat a Battlefield 1 egyjátékos kampányához kapcsolódóan. Itt egy újabb videó.

Hirdetés

Pár napja még semmit nem tudtunk arról, hogyan kell elképzelni a Battlefield 1 kampányát, most viszont lassan mindennel tisztában leszünk. Kaptunk pár rövid összefoglalót a küldetésekről, láttunk és egy teljes trailert is, ez viszont még nem minden.

A hivatalos twitter csatornán az alább látható, mindössze 15 másodperces klip jelent meg, melybe sikerült bezsúfolni in-game és átvezetőből kivágott jeleneteket is. A Through Mud and Blood küldetést láthatjuk, melyben egy Mark V tankot irányító osztag tagjaként törhetünk rá a németekre.

Holnap este 10-től egyébént a TwitchCon hivatalos csatornáján fognak játékmenetet streamelni a kampányból, érdemes lehet odakapcsolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)