Hirdetés

Battlefield 1 bejelentés - traileren a DICE új lövöldéje

|

A DICE fejlesztői ígéretükhöz híven leleplezték a következő Battlefield epizódot, jön az első világháborús Battlefield 1. Kihívójára talált a Call of Duty: Infinite Warfare?

Hirdetés

Ahogy minden évben, most is egymásnak feszül a két nagy fejlesztőcsapat és a két nagy rajongótábor: újra keresi kegyeinket a Battlefield és a Call of Duty. Nemrég bemutatkozott az utóbbi legújabb felvonása, az Infinite Warfare, amely kapott a játékosoktól hideget-meleget, sőt a konkurens DICE is odaszúrt a konkurenciának és megígérte, hogy az új Battlefield leleplezésekor leolvasztják majd az internetet. 

Volt néhány tippünk rá, hogy a DICE mivel készül, hiszen mielőtt beharangozták, hogy ma bemutatják az új címet, pletykálták többek között az első és a harmadik világháborút is. A minap kiadott rövid teaserből lényegében semmi lényeges részletet nem tudtunk leszűrni, noha azokkal a játékosokkal szimpatizáltunk, akik szerették volna belelátni a világháborús témát a pixelekbe. Aztán jött a szivárgás, a Battlefield 1 név tűnt biztosnak, még az előrendelői bónuszként kínált Hellfigter Pack történelmi hátterének is utánajártunk nektek. 

Hogy végül mivel veszi fel a DICE a harcot a Call of Duty: Infinite Warfare-rel idén ősszel, azt a fenti trailerből deríthetitek ki, megérkezett a Battlefield 1, és elég komolyan odatette magát.

A Battlefield 1 megjelenés dátuma október 21.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)