Hirdetés

Holnaptól játszható a Battlefield 1 őrült új fegyvere és pályája

|

A Premium tagok egy héttel korábban próbálhatják ki a Battlefield 1 méretes ingyenes frissítésének tartalmait, így hamarosan messziről lövöldözhetnek pusztító gránátokat ellenfeleikre.

Hirdetés

A Battlefield 1 készítői korábban már egy livestreamben és egy traileren is bemutatták a következő ingyenes frissítés tartalmait, a Giant's Shadow pályát és a vele együtt érkező, számszeríj-szerű gránátvetőt is, de mindezt hamarosan mi magunk is kipróbálhatjuk.

Mint sok már tartalomhoz a Battlefield 1-ben, ehhez a frissítéshez is hamarabb férnek hozzá a Premium Pass tulajdonosai, egészen pontosan már holnap, a többiek pedig egy héttel később, 20-ától ugorhatnak fejest az 1918-as csatát felelevenítő meccsekbe. Abban is szinte biztosak lehetünk, hogy a DICE az új tartalmak mellett is jó néhány változtatást eszközöl a játékon, de ezek közül egyelőre csak két további új feature érkezéséről tájékoztatták a játékosokat.

Az egyik a már korábban leleplezett, részletes spectator mód, a másik pedig a Standard Issue Rifle névre hallgató játékmód lesz. Ebben azok élhetik ki első világháborús fantáziáikat, akiknek túl modernre sikerült a Battlefield 1 fegyverarzenálja, ugyanis mindenki csak az általa játszott nemzet leggyakrabban használt puskáját kapja meg, mindenféle optika nélkül.

Ti visszatértek pár meccsre a frissítés után? Esetleg a megjelenés óta folyamatosan Battlefieldeztek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)