Hirdetés

Battlefield 4 - ingyenes lett a China Rising

|

A Road to Battlefield 1 kampány a végéhez közeledik, de volt még egy Battlefield 4 DLC, amit nem zsebelhettünk be ingyen.

Hirdetés

Októberig kell még várnunk a Battlefield 1 megjelenésére, addig valahogy a sorozat előző két részével, a Battlefield 4-gyel és a Hardline-nal kell kibírnunk. A három játék hangulatában nagyon különbözik egymástól, úgyhogy valószínűleg nem fog mindenki áttérni,  és a két korábbi cím is aktív marad (már amennyire a Hardline még nevezhető aktívnak). 

Erről az EA a DLC-k ingyenessé tételével is igyekszik gondoskodni. Ma a Battlefield 4 China Rising csomagja lett díjmentesen beszerezhető először Xbox 360-ra és Xbox One-ra, de ezeket várhatóan órákon belül követi a PS4-es, PS3-as és PC-s verzió is. A játék legelső DLC-je négy pályát (Altai Range, Dragon Pass, Gulin Peaks és Silk Road) kínál, valamint új fegyvereket, kütyüket és járműveket. Érdemes letölteni mindenképp, keressetek rá az Xbox Store-ban, a PlayStation Store-ban vagy Originen.

Ezzel lezárult az ingyenes DLC-k sora. Kíváncsian várjuk, ad-e még valamit az EA a kampányban - idő az van rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)