Hirdetés

A Battlefield 5 fejlesztői ekézik az új Call of Duty-t

|

A Call of Duty: Infinite Warfare bemutatkozója nem tetszett mindenkinek, de az azért ritkán van, hogy még a fejlesztők is beszólnak.

Hirdetés

A tegnapi nap meglehetősen izgalmasan telt a Call of Duty rajongóknak. Bemutatkozott a Call of Duty: Infinite Warfare, és kiderült, hogy jön a Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered. Ráadásul mindez csak egy csomagban.

Nem mindenki ugrott fel a hype vonatra, a Battlefield 5 csapatának egyik tagja inkább a köpködő vonatot választotta, aki ráadásul Twitteren osztotta meg a világgal véleményét. Roland Smedberg, a DICE videószerkesztője nem fukarkodik a fikázással:

Az, hogy a grafikát egy 2010-es játékéhoz hasonlította, és hogy a videó szerkesztését és leszólta, még nem minden:

Miután a látványt ekézte, azzal fejezte be (nem túl meglepő módon), hogy pénteken leolvasztják az arcunkat a saját játékukkal.

Az nem különösebben meglepő, amikor a játékosok klikkesednek platform vagy éppen játékok kapcsán, de az ritka, hogy a fejlesztők ilyen nyíltan odaszúrnak a másik cégnek. A DICE egyik fejlesztője sem akart kimaradni a buliból:

Randy Evans, a legújabb Battlefield traileréért felelős szerkesztő is bedobta a magáét:

Amikor egy rajongó megjegyezte, hogy azért ez nem teljesen felnőtt módja egy játék kritizálásának, akkor Roland Smedberg azt válaszolta, hogy mindezt a barátságos verseny szellemében tette:

Ti mit szóltok a Battlefield 5 csapatának reakciójához? Ti melyik játékot várjátok jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)