Hirdetés

Battlefield 5 - mégis az első világháború lehet a téma?

|

Joe Brammer, a Battalion 1944 egykori producere nagyon izgatott a Battlefield 5 kapcsán. Valami megtetszett benne az első világháborús szakértőnek.

Hirdetés

A Battalion 1944 producere Twitteren elmesélte, hogy olyan dolgokat látott a Battlefield 5-ből, amiktől nagyon izgatott lett. A meggondolatlan üzenetet természetesen több száz kérdés követte, aminek köszönhetően kénytelen volt törölni azt. 

Joe Brammer posztja sokakat arra engedett következtetni, hogy tényleg az első világháborúba megyünk majd a Battlefield 5-ben.

A korábbi világháborús játék producereként emberünk nyilván szakértője a területnek, és ha ő izgatott lett a Battlefield 5-től, akkor talán annak témája közel áll a szívéhez. Mondjuk Joe nem erősítette meg a pletykát, inkább csak jól elátkozta saját magát a tweetért.

"A telefonom, az apple watchom, a gépem is megőrült a sok beérkező hívástól és üzenettől, túl sokat kérdeztek! A tweet...oltári hiba volt a részemről" - írta később.

Mondjuk ez önmagában kevés ahhoz, hogy igazolja a februári pletykákat, de talán mégsem olyan elveszett ötlet az első világháborús téma. Persze az is lehet, hogy mi is túl sokat ábrándozunk erről, szóval egyelőre ne higgyetek senkinek, majd meglátjuk, mit is tartogat számunkra a Battlefield 5 megjelenés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)