Hirdetés

Battlefield 5 - egy hét múlva, trailerrel mutatkozhat be

|

A Dice elkezdte húzni a rajongók agyát, a jelek szerint már csak egy hetet kell kibírnunk a Battlefield 5 leleplezéséig.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben több különböző pletyka is szárnyra kapott a Battlefield 5 témáját illetően, vannak, akik eslő világháborút, és vannak, akik futurisztikus játékmenetet várnak. Azt már tudjuk, hogy a nagy konkurens Call of Duty utóbbival próbálkozik, a Battlefield 5 tematikája azonban továbbra is rejtély.

Az EA most kiküldte a meghívókat a Battlefield 5 világpremierére, amely május 6-án esedékes. Az eseményt természetesen streamelik is, azonban azok a kiválasztottak, akik ellátogatnak Londonba, mindenki másnál korábban nézhetik meg a Battlefield 5 trailerét, és olyan tartalmakba is belekukkanthatnak, amelyek a netre nem kerülnek ki később. Az EA még egy koktélozást is beígért, már csak ezért is megérné kiutazni Londonba.

Jövő hét pénteken tehát megint nem pihenünk majd, hanem eszeveszett sebességgel nyomkodjuk az F5-öt. Hallelujah!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)