Hirdetés

Battlefield 5 - rövid teaser vezeti fel a holnapi bejelentést

|

Holnap este leplezik le a Battlefield 5-öt, de egy rövid részletet már most megmutattak a játékból.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt mutatkozott be a Call of Duty: Infinite Warfare, a DICE fejlesztői pedig minden alkalmat megragadtak, hogy egy kicsit odaszúrjanak az Infinity Wardnak. Azt az ígéretet kaptunk a svédektől, hogy pénteken leolvasztják majd az internetet, és ezek után nagyon bízunk benne, hogy tényleg így lesz.

Az EA hivatalos közleményben hívta fel a figyelmünket arra, hogy a nagy bejelentés egész pontosan holnap este 10-kor lesz, úgyhogy pont hazaérünk a GameNightról, mire kezdődik a műsor. Egyelőre csak egy pár másodperces trailert adtak ki, de az valóban elég mutatós.

Továbbra sem tudjuk, hogy pontosan milyen témában készül a Battlefield 5, de a videón látható úriember zöld ruhája nem tűnik túl futurisztikusnak, úgyhogy egyáltalán nem elképzelhetetlen a világháborús téma. Holnap este kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)