Hirdetés

EA Access - ennek a játéknak örülni fogtok

|

Az Electronic Arts bejelentette a következő nagy címet, amit letölthetnek az EA Access előfizetők, erre a játékra pedig bizonyára már nagyon sokan vártak.

Hirdetés

Egy újabb Xbox One-os címmel bővül az EA Access felhozatala, amelynek különlegessége, hogy fejlesztőcsapatának egyik játéka, a Dead Space első része nemrég vált elérhetővé ugyanennek a szolgáltatásnak a keretén belül. A megoldókulcs a Visceral Games. 

Az EA bejelentette, hogy a Battlefield Hardline Premium elérhetővé vált teljesen ingyen az EA/Origin Acess előfizetőknek. A csomag az alapjáték mellett tartalmazza a Hardline kiegészítőit (Betrayal, Getaway, Robbery, Criminal Activity) is, amelyek mindegyike új térképeket, módokat, fegyvereket és járműveket kínál. A Robbery mellesleg jelenleg ingyenesen beszerezhetővé vált az összes Xbox Live Gold felhasználó számára. 

A DLC-k nélküli Battlefield Hardline egyébként tavaly októberben adódott hozzá az EA Access kínálatához, ami azt jelenti, hogy aki akkor élt a lehetőséggel, az most megkaphatja a Visceral lövöldéjének bővítményeit is. Aki már inkább a jövőbe tekintget, az se csüggedjen: az új Battlefield játékot várhatóan május 6-án leplezik le

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)