Hirdetés

Battlefleet Gothic: Armada - ilyen lesz a Warhammer űrcsata (videó)

|

Gameplay videón mutatja be a Tindalos Interactive a Warhammer 40,000 űrstratégia, vagyis a Battlefleet Gothic: Armada játékmenetét.

Hirdetés

Jelenleg legalább annyi Warhammer játék készül, mint ahány betűből áll a jogokat birtokló Games Workshop neve és ezek közül csak egy az Etheriumot fejlesztő Tindalos Interactive űrstratégiája, a Battlefleet Gothic: Armada.

A játék kiadáásért felelős Focus Home Interactive most megmutatta a Battlefleet Gothic: Armada első gameplay előzetesét, amellyel azt szeretnék demonstrálni, hogy a Games Workshop társasából hogyan született meg az Unreal Engine 4-es, űrben játszódó valós idejű stratégia. A teljes játékban választhatunk az Imperial, a Chaos, az Eldar vagy az Orc csapatok közül, a cél viszont ugyanaz: legyűrni az Abaddon the Despoiler nevű ellenséget. A kampány lényegében erről szól, de ezenkívül kapunk még többjátékos módokat is. A Battlefleet Gothic: Armada így néz ki most:

A Battlefleet Gothic: Armada megjelenése valamikor 2016-ban várható, kizárólag PC-re. Mi a véleményetek a játékról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)