Hirdetés

Battlefleet Gothic: Armada - bemutatkoznak az űrhajók (videó)

|

2016-ot egy újabb Warhammer játékkal, méghozzá egy sokrétű stratégiával kezdhetjük, amelyben rengeteg űrhajó kapott helyet. A Battlefleet Gothic: Armada új trailere ezekre fókuszál.

Hirdetés

A Warhammer jogokkal rendelkező Games Workshop és a Focus Home Interactive teljes támogatásával készítette a Tindalos Interactive (Etherium) sajátos űrstratégiáját, a társasból "adaptált" Battlefleet Gothic: Armadát, amely bár csak egy a jelenleg is fejlesztés alatt álló Warhammer-játékok sokaságában, mégis az egyik legfigyelemreméltóbb. 

Az Unreal Engine 4-es, űrben játszódó valós idejű stratégiában rengeteg űrhajó szerepel, a legkisebbektől egészen a legnagyobbakig. A Tindalos a legújabb Battlefleet Gothic: Armada trailerben is erre helyezte a hangsúlyt, igyekeznek nagyon röviden bemutatni a típusokat, és még harc közben is láthatjuk őket: 

A Battlefleet Gothic: Armada valamikor 2016 elején érkezik, kizárólag PC-re. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)