Hirdetés

Battlerite Royale - külön játék lesz, fizetni kell érte

|

A Battlerite fejlesztői teljesen külön projektként kezelik majd a battle royale módot, amit nem is free-to-play modellel próbálnak meg értékesíteni.

Hirdetés

A Battlerite egy kifejezetten szórakoztató játék azoknak, akik szeretik a MOBA-kat, nem nem feltétlen akarnak 40-60 percig farmolni, inkább csak magukra a harcokra koncentrálnának. Vagy azoknak, akik imádták a WoW arénát, de nem akarnak egy új karaktert felhúzni hasonló élményért.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat már jó ideje dolgozik azon, hogy saját játékukba is beemeljék a battle royale-t, és a jelek szerint már nem is kell sokat várnunk a rajtra, hiszen szeptemberben érkezik a Battlerite Royale, ami a várakozásokkal ellentétben nem egy egyszerű játékmód, hanem egy teljesen külön játék lesz.

Mivel köt minket a kiadóval kötött szerződés, de láttuk, hogy mekkora népszerűségnek örvendett a Battlerite Royale bejelentése, úgy döntöttünk, hogy megőrizzük az alapjáték integritását, és egyszerű játék helyett külön játékként tekintünk a projektre.

Hogy pontosan milyen áron kínálják majd a játékot, azt egyelőre nem tudjuk, az mindenesetre biztos, hogy ha valaki megvásárolta a champion pakkot az alapjátékban, vagy bevásárolta magát az early accessbe, az olcsóbban jut majd hozzá ehhez is. A döntés nem igazán tetszik a játékosoknak, de lehet, hogy a fejlesztők ezúttal is csak az Early Accesst teszik majd fizetőssé, és a megjelenéskor ingyen kínálják a Battlerite Royale-t.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)