Hirdetés

Új Torpedó játék érkezik konzolokra, ha bárkit is érdekel

|

A hamarosan megjelenő Battleship játék a jelenlegi generációs konzolokra szállítja a klasszikus társasjáték élményét, de egy újfajta játékmenettel kibővítve.

Hirdetés

Tetris film készül, meg Uno konzolokra, úgyhogy az új Battleship igazán nem érhet senkit meglepetésként. Az Xbox One-ra és Playstation 4-re érkező játék legalább egész ígéretesnek tűnik, viszont a Ubisoft gondozza, úgyhogy még az is lehet, hogy elrontják, mint a Tetrist.

Az augusztus 2-án megjelenő Battleshipben fellelhető lesz a klasszikus játékmód, mikor a két fél elhelyezi hajóit, majd megpróbálja elsüllyeszteni az ellenfele hajóit azzal, hogy megtippeli, az óceán melyik pontján állomásozhat flottája. A másik játékmód, a Clash at Sea! különleges képességekkel ruházza fel a csatahajókat, amiket a játék folyamán szerzett pontok beváltásával használhatunk el. Ehhez a játékmódhoz egy egyjátékos kampány is fog társulni.

Nektek hogy tetszik? Szerintetek van értelme egy ilyen játéknak, lesz közönsége a célplatformokon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)