Hirdetés

Berserk - akció közben az Omega Force új játéka

|

Egyre több anyagot ad ki a Koei Tecmo az Omega Force készülő hack-and-slashéről, a Berserkről. Ezúttal új gameplay videót mutattak a hivatalos YouTube-csatornájukon.

Hirdetés

Az Omega Force anime-feldolgozásáról már többször is írtunk, pár napja pedig újabb adag képet láthattunk a Berserkről. Ezúttal a Koei Tecmo a brutális trailerek után most egy rövid gameplay-videót mutatott a játékból.

A jelenetben a Berserk főszereplője, Guts emberméretű pallosával ritkítja szörnyek végeláthatatlan sorait, a videó végén pedig még egy speciális támadást is megvillant. A HUD-ról ugyan még semmi infó, de az biztos, hogy kombókból nem lesz hiány.


A Berserk október 27-én jelenik meg Japánban PS3-ra, PS4-re és Vitára. A nyugati megjelenési dátum egyelőre nincs meghatározva, de még 2016 utolsó negyedévében befuthat - a Sony konzolok mellett PC-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)