Hirdetés

Berserk - ilyenek lesznek az ellenfeleink

|

Hatalmas képcsomag érkezett a Berserk játékból, amik között láthatjuk például a játszható Wyaldot is. Meg persze egy csomó undorító lényt, akit majd felapríthatunk.

Hirdetés

Ma reggek a Koei Tecmo frissítette a Berserk Musou (itthon egyelőre csak Berserk) című játékának hivatalos weboldalát. Rengeteg kép került elő melyeken láthatjuk a Black Dog Knights vezetőjét, Wyaldot is mindkét formájában játszható karakterként.

Rengeteg borzalmas ellenségünk lesz a sztori során, akikből egy párat láthattok a lenti képre kattintva megnyíló galériában. Wyald sem lesz egy kezes úriember még a történet elején, így komolyan győzködnünk kell majd, hogy csatlakozzon hozzánk.

A Berserk megjelenését éppen a napokban tolták el Japánban, ami azt jelenti, hogy a játék legkorábban október 27-én jelenhet meg PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re és PS Vita-ra. A PS3 verzió nem jelenik meg nyugaton cserébe megkapjuk majd PC-re valamikor még az ősszel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)