Hirdetés

Megérkezett a Bethesda Pinball

|

Hazánk egyik nagyra becsült fejlesztőcsapata, a Zen Studios elkészült legújabb flipperjátékával, amely egyesíti a Fallout, a Doom és a The Elder Scrolls franchise-okat az azokhoz hű asztalokkal.

Hirdetés

A Zen Studios csapatra méltán lehetünk büszkék, hiszen a legsikeresebb brandek alapján is készült flipperasztalaikat világszerte ismerik és szeretik. Ezúttal a Bethesda került sorra. 

A Bethesda Pinball nem kevesebb mint három asztallal egészíti ki a stúdió változatos és hatalmas felhozatalát. Az egyik a Fallout-játékokon, a másik a Doom szérián, a harmadik pedig a The Elder Scrolls V: Skyrimen alapul, természetesen mindegyik esetében az adott címre legjellemzőbb elemekkel és stílusban kivitelezve. A fenti launch trailer ezekből ad ízelítőt. 

A Pinball FX2-höz Steamre, Windows 10-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra; a Zen Pinball 2-höz PS3-ra, PS4-re és PS Vitára már elérhető, iOS-re és Androidra a Zen Pinball apphoz holnap jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)