Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - megint úgy beszélnek róla, mintha készülne

|

Aki már várta volna, az örülhet: íme az évente esedékes "talán lesz Beyond Good & Evil 2" jelentésünk. Azért ne csodálkozzon senki, ha már nem megy fel a pulzus.

Hirdetés

A Double Fine legutóbbi "Dev's Play" epizódjában Michel Ancel, a Beyond Good & Evil atyja beszélt a folytatásról. Igazából nem erősítette meg, hogy készülne a Beyond Good & Evil 2, de úgy beszélt róla, mint aki régóta dolgozik rajta.

"Az a probléma, hogy nincs választási lehetőségünk. A folytatásnak baromi jónak kell lennie. Amikor kiadtuk az első részt, akkor nem voltak ilyen elvárások, hiszen még teljesen új címről beszéltünk. Az a fura, hogy amikor megjelent, akkor még senki nem beszélt a játékról, nem volt egy túl sikeres cím. Most évről évre előjön a téma."

A helyzet az drága Ancel, hogy mi szívesen mondanánk, hogy nyugi, ne izgulj, de a helyzet az, hogy annyi ideje várjuk már a Beyond Good & Evil 2-t, hogy az ilyen magyarázat csak olaj a tűzre. Világos, hogy jónak kell lennie a folytatásnak, de előbb azt lenne jó tisztázni, hogy mi is a helyzet a folytatással. 

Ti várjátok még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)