Hirdetés

Beyond Good & Evil - a Ubisoft nem adja fel

|

A soha meg nem jelenő játékok listájának már nyolc éve állandó szereplője a Beyond Good & Evil 2, de lehet, hogy nem kell még egyszer ennyit várnunk rá.

Hirdetés

Akárhányszor valaki rákérdez a Ubisoftnál vagy a franchise atyjánál, Michel Ancelnél arra, hogy mi a helyzet a Beyond Good & Evil 2-vel, csak annyit mondanak, készül. Ez megy már 2008 óta, és látszik, hogy a játék nem élvez nagy prioritást.

Ancel közben új játékán, a WiLD-on dolgozik, valószínűleg minden erejével arra koncentrál most. Azért biztos, ami biztos, a Ubisoft a tegnapi nap folyamán újra levédette a Beyond Good & Evil nevet, amit többek között játékszoftverek, játékszoftverek online komponensei (ranglista, többjátékos mód, satöbbi), valamint ruhák és valódi játékok esetében használhat. Nem biztos, hogy használni is fogja, de a jogot azért fenntartja.

Korábban felmerült, hogy a Beyond Good & Evil 2 Nintendo NX nyítócím lesz. Jelen pillanatban bármi lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)