Hirdetés

Mától tölthető ingyen a Beyond Good & Evil

|

Ha kíváncsiak vagytok, miért várják ennyien a második részt, vagy csak szeretnétek egy jó kalandjátékot PC-re, ne hagyjátok ki a Ubisoft ajánlatát.

Hirdetés

Június óta dobálja felénk jobbnál jobb játékait a Ubisoft. Először a Prince of Persia: The Sands of Time-ot, majd az első Splinter Cellt, a Rayman Originst, és szeptemberben The Crew-t tölthette le ingyen minden PC-s.

Novemberre és decemberre is tartogat valamit a 30. születésnapját ünneplő kiadó, de amíg a két utolsó ingyen játékra várunk, tökéletesen eltölthetjük az időt a Beyond Good & Evillel. A letöltéshez csak egy ingyenesen regisztrálható Uplay fiókra van szükség, aztán kattintsatok ide, adjátok hozzá a játékot könyvtáratokhoz, és máris belevághattok Michel Ancel csodálatos alkotásába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)