Hirdetés

Szavazz: melyik remastert várod idén?

|

Nem csak új játékok, újradolgozott változatok is jönnek bőven az őszi szezonban. Szavazz, neked melyik imponál a legjobban!

Hirdetés

Körülbelül hatvan játék megjelenésére számítunk jelenleg, ennyi rendelkezik konkrét megjelenési dátummal az év hátralévő részében. Ezek nagy része természetesen vadonatúj, de bőven akadnak köztük korábbi játékok felújított változatai, illetve valamilyen más platformra megjelent címek új eszközökre szánt kiadásai is. 

Hozzánk pénteken érkezik meg a BioShock: The Collection, tegnap vált elérhetővé a Dead Rising remaster pakk, de lesz még Dear Esther: Landmark Edition, Batman: Return to Arkham, Skyrim remaster, Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Assassin's Creed The Ezio Collection, sőt, két, Atari klasszikusok alkotta csomag is. Szóval aki régi emlékeket szeretne feleleveníteni, vagy elmaradást pótolni, bőven válogathat. Szavazzatok, melyiket várjátok a legjobban, és írjátok meg kommentben, ha valamit kihagytunk, vagy esetleg ezek közül többet is ugyanannyira vártok (esetleg ugyanannyira nem).

Címkék: #remaster
Platformok: PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)