Hirdetés

BioShock: The Collection - így aktiválhatod a felújított változatot

|

A néhány nap múlva érkező gyűjteményt ingyen kapják azok a PC-s játékosok, akik korábban beszerezték az eredeti részeket, az aktiválás azonban nem minden esetben automatikus.

Hirdetés

Szeptember 15-én jelenik meg a BioShock: The Collection, amely az első két rész mellett a második részhez tartozó DLC-t, a Minerva's Dent is tartalmazza (konzolon ugye a BioShock Infinite is a csomag része). A kiadó most azt is elmagyarázta, hogyan juthatunk hozzá a játékokhoz.

Ha valakinek már ott csücsül a Steam könyvtárában a BioShock, a BioShock 2 vagy a Minerva's Den, akkor az adott játék felújított változata automatikusan aktiválódik, és mint külön bejegyzés szerepel majd a könyvtárban, így mindenki eldöntheti, hogy a normál vagy az új verziót akarja-e telepíteni. A bonyodalmak ott kezdődnek, ha nem Steamen vettük meg a játékokat.

Mivel a BioShock már 9 éves, a dobozos változatban még nem nagyon volt CD-kulcs. A remaster aktiválásához fel kell vennünk a kapcsolatot a 2K supportal, ahol a Steam adataink mellett valahogy bizonyítanunk kell, hogy anno megvásároltuk a játékot.

A BioShock 2 már Games for Windows Live támogatással érkezett, így ehhez tartozik regisztrációs kulcs. Ezt elég aktiválnunk a Steam rendszerében, és már be is kerül a játék a könyvtárunkba. Ennek részleteiről itt találtok bővebb infót.

A remaster változatok szeptember 15-én éjfélkor aktiválódnak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)