Hirdetés

Újabb jel mutat arra, hogy érkezik a Bioshock: The Collection

|

Brazília és Tajvan után az Egyesült Államok illetékes szervének is benyújtotta korhatári besorolásra Bioshock: The Collectiont a 2K Games, így gyakorlatilag készpénznek vehetjük a gyűjtemény érkezését.

Hirdetés

Mostanra gyakorlatilag biztossá vált, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megérkezik a BioShock sorozat, hacsak nem lettünk a játékok korhatári besorolását végző szervezetek nemzetközi összeesküvésének áldozatai. A brazil és a tajvani kollégák után ugyanis az amerikai ESRB is kitette a honlapjára a BioShock: The Collectiont.

A játék rövid leírásából kiderül, hogy az első két rész mellett minden bizonnyal a BioShock Infinite is a dobozba került, ugyanis Rapture mellett Columbia is említésre kerül a helyszínek között. Hasonlóan a korábban megjelent részekhez egyébként a BioShock-gyűjtemény is M, azaz 17+-os besorolást kapott, ami viszont ennél sokkal érdekesebb, a platformok között a két konzol között megtaláljuk a PC-t is, ami alapján reménykedhetünk, hogy legalább az első két rész valamilyen grafikai ráncfelvarráson esett át. Illetve a szemfüles rajongók azt is kiszúrták, hogy a besorolás indoklásában szereplő egyik idézet a BioShock Infinite DLC-jéből, a Burial at Sea-ből származik, ami alapján joggal feltételezzük, hogy ezt is megkapjuk a gyűjteményben.

Ti beszerzitek majd a BioShock: The Collectiont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)