Hirdetés

BioShock: The Collection - mindhárom felújított részbe belenézhetünk

|

Még három hetet kell kibírni a felújított BioShock részek megjelenéséig, de a 2K Games addig is volt olyan kedves és biztosított a számunkra egy kis néznivalót.

Hirdetés

gamescomon többkenek lehetősége nyílt kipróbálni az alapjátékokat és az összes, egyjátékos DLC-t tartalmazó BioShock: The Collection-t. A helyszíni beszámolók szerint bőven akadtak még mosott textúrák a játékban, remélhetőleg a megjelenésig még sikerül minden hibát kiküszöbölni.

A 2K Games nemrég három új gameplay videót tett közzé a ráncfelvarráson átesett BioShock részekről azzal a nem igazán titkolt céllal, hogy tovább csigázzák a rajongókat. Hozzánk ugyebár szeptember 16-án érkezik meg a BioShock: The Collection PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Addig is nézzétek meg az említett videókat: 

BioShock:

BioShock 2:

BioShock: Infinite

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)