Hirdetés

BioShock: The Collection - ennyivel szebb a felújított változat

|

Egy rövid de annál látványosabb trailerből ismerhetjük meg, mennyit változott az eredeti BioShock a ráncfelvarrásnak köszönhetően.

Hirdetés

A Deus Ex: Mankind Divided és a Dishonored 2 után a BioShock: The Collectiont várom a legjobban az ősszel, az első két rész ugyanis sajnos kimaradt, ez pedig tökéletes alkalom, hogy pótoljam őket.

A 2K most ki is adott egy videót, amiben az első rész elejének néhány kulcsmozzanatát hasonlítják össze. Ha nem játszottatok az eredeti BioShockkal, értelemszerűen előfordulhatnak kisebb spoilerek, szóval csak saját felelősségre kattintsatok.

A trailer mellett egy másik előzetes is érkezett, méghozzá az Imagining BioShock címmel érkező dokumentumfil-sorozathoz, amelyből megismerhetjük azt a kreatív folyamatot, melynek eredményeként megszületett a játék. Az egyes részek feloldásához a játékban kell majd megtalálnunk különböző tekercseket, így érdemes lesz alaposan szétnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)