Hirdetés

Black Desert Online - ilyen lesz a Dark Knight

|

Sajnos nem Batman csatlakozik a koreai online szerepjátékhoz, de azért az új karakterosztály sem olyan rossz.

Hirdetés

Hamarosan egy teljesen új karakterosztállyal bővül az utóbbi idők egyik legsikersebb online szerepjátéka, a koreai eredetű Black Desert Online. A játékot fejlesztő Pearl Abyss már korábban is mutatott ezt-azt, viszont most egy traileren nézhetjük meg akció közben a Dark Knightot.

Persze az új karakter csak egy része a készülő újdonságoknak, hiszen 2017 első felében egy nagyobb kiegészítő is megjelenik a játékhoz Kamasilve néven, ami egy teljesen új bejárható területet fog hozzáadni a játék világához. A Dark Knight egyébként december 12-én fog megjelenni a koreai szervereken, viszont ez azt jelenti, hogy a nyugati rajongóknak valószínűleg még várnia kell egy darabig, mivel kell néhány hónap ahhoz, hogy lokalizálják az új kontentet.

Nektek hogy tetszik az új karakter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)