Hirdetés

Blackroom - bemutatkozott John Romero és Adrian Carmack új lövöldéje

|

Ugyan a játék főoldala még nem túl beszédes, a Blackroom már felbukkant a Kickstarteren, és nem kevés infót árult el a készülő FPS-ről.

Hirdetés

John Romero és Adrian Carmack (az id Software alapítói) úgy döntöttek, hogy összehoznak valami újat a régi idők stílusában. A játék címe Blackroom és jelenleg 700 ezer dollárt kérnek rá a srácok a Kickstarter kampányon keresztül.

A leírás szerint a régi Quake és Doom epizódokat idéző játékmenetre számíthatunk rocket jumppal, gyors játékmenettel és absztrakt pályadizájnokkal.

Az összes térképet maga Romero rakja majd össze, de ti is csinálhattok majd hozzá térképeket, mivel a Blackroom teljesen moddolható lesz, és támogatja majd a rajongói térképeket is.

Egyébként Romero is elég elborult környezeteket ígér, mivel a sztori szerint arról van szó, hogy a virtuális valóság technológia csúnyán visszaüt a jövőben. A VR körítés így végtelen lehetőségeket jelent.

Lesz majd egy egyjátékos kampány is, de nyilván a multi mészárlás kerül fókuszba. A PC-s lövöldék rajongói biztosan örülnek, hogy a többjátékos mód dedikált szerver támogatással működik majd.

Rengeteg játékmód, gyors, pörgős meccsek és őrült terepek várják a játékosokat 2018-ban. Addigra tervezik a megjelenést, és mivel erősen a fejlesztés elején tartanak a srácok, így játékmenet videót nem is tudtak mutatni.

Ha támogatni szeretnétek a projektet, akkor a Blackroom Kickstarter oldalán keresztül fizethettek előre a jól hangzó ígéretekért. Elnézve, hogy milyen gyorsan pörög a számláló, valószínűleg napokon belül meglesz a 700 ezer dollár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)