Hirdetés

Blacksite botrány: kirúgták a kreatív vezetőt

|

Harvey Smith, a Midway austini stúdiójának kreatív vezetője megvált állásától, miután kritizálta új játékuk fejlesztését

Hirdetés

Pár napja Smith meglehetősen szókimondóan nyilatkozott a Blacksite: Area 51 fejlesztéséről, ugyanis azt találta mondani, hogy "a project teljesen el volt b***va". Ezután kijelentette, hogy sokkal többet foglalkoztak a fejlesztési szakaszok határidőre való teljesítésével, mint a bugok kijavításával, ami szintén nem tett jót a játéknak. Ettől függetlenül úgy vélte, hogy a program többet érdemel a közepes értékeléseknél, többek között a - szerinte figyelmen kívül hagyott - politikai szatíra miatt.

A Midway azonban láthatóan nem értékelte őszinteségét, mivel pár nappal az incidens után Smith és a stúdió útjai "közös megegyezéssel szétváltak", s a kreatív vezető most nézhet új állás után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)