Hirdetés

Overwatch - végre jobban láthatjuk majd a játékosok döglődését

|

A Blizzard tényleg igyekszik és egy újabb plusz pontot zsebelhet be az Overwatch játékosok körében, akiknek panaszai ismét meghallgatásra találtak.

Hirdetés

Ha néztetek már például Overwatch versenyeket, biztos feltűnt, hogy bosszankodnak a kommentátorok az életerőcsík hiánya miatt.

Persze látszott eddig is, hogy mennyi élete van egy-egy játékosnak, de elég szerencsétlen módon, csak a képernyő felső részében. Tehát közvetlenül a karakterek fölött mindössze a játékos neve volt olvasható, ami lássuk be, elég bosszantó lehet egy profi mérkőzés alatt a kommentátoroknak. De ennek a korszaknak vége.

Ez az apró, de az Overwatch közvetítéseket jelentősen megkönnyítő módosítás érkezik a játékba, végre a karakterek fölött is látszani fog a HP (természetesen nem én - HP) csík. A funkció egyelőre csak a PTR szerveren elérhető, de a videót készítő Doa reméli, hogy hamarosan bekerül a rendes kliensbe is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)