Hirdetés

BlizzCon 2016 - a Diablo I teljes tartalma átkerül a Diablo III-ba

|

Egy születésnapi frissítéssel készül a Blizzard, ami ugyan nem egy Diablo IV bejelentés, de azért bőven elég új kalandot jelent.

Hirdetés

A Diablo széria idén lett 20 éves, és ezt a Blizzard sem felejtette el. Arra még mindig nem készültek fel, hogy bejelentsenek egy Diablo IV-et, inkább visszamentek a gyökerekhez. A Diablo I élményt kínálják a Diablo III-ban.

A születésnapi frissítés megjelenését követően mindenki elutazhat Tristramba, ahol megtalálja a jól ismert katedrálist. Az első rész helyszínét a fejlesztők teljesen átültették, így mind a 16 szint és mind a 4 főellenfél ott vár, ahol 20 évvel ezelőtt.

Megölni őket nem lesz egyszerű, főleg mivel csak 8 irányba lehet majd mozogni (úgy, ahogy anno), de szerencsére magunkkal vihetjük bármelyik karakterünket. Akár egy újat is indíthatunk a nosztalgia túrára, és ehhez egy új kasztot is kapunk.

A Diablo I élmény érdekében lesz szemcsés filter, retro művészeti munka, és minden, amit elvárnátok egy ilyen nosztalgiacsomagtól. Jövő héten kerül fel a frissítés a tesztszerverekre, akkor pedig kiderül, hogy mindez hogyan is néz ki a gyakorlatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)